Avtalsnyheter #4 2016

avtala.se får ny framsida

Att den gamla sidan har hängt med länge och har varit i stort behov av en ansiktslyftning är ingen hemlighet. Vi har tidigare jobbat mycket med själva produkten och inte så mycket med själva utsidan. Men nu när avtalssystemet är så väl uppdaterat har vi kunnat ägna mer tid åt att ge besökarna en bättre upplevelse på sidan.

Vi hoppas att den nya hemsidan ska kännas lika professionell och säker som själva avtalssystemet är.

Bara lugn! Ni kommer att känna igen er när ni väl loggat in. Där är allt som vanligt. Fast lite bättre förstås med de senaste uppdateringarna.

Titta gärna in och se er omkring på den nya sidan. Kanske blir du glatt överraskad? Kanske har du synpunkter? Dela gärna med dig av dem på info@avtala.se.

Hjärtligt välkomna in till en mer modern sida även på framsidan! www.avtala.se

Inloggning nya hemsidan

På den gamla hemsidan fanns det fält för användarnamn och lösenord direkt på hemsidan. Den nya hemsidan saknar dessa fält. Istället klickar du på menyvalet Logga in längst upp på menyraden. Då kommer du till inloggningsformuläret där du kan ange ditt användarnamn och lösenord. Det är samma användarnamn och lösenord som tidigare. Och när ni väl är inloggade i avtalstjänsten kommer ni att känna igen er.

Nyheter och förbättringar

Hela hösten har vår utvecklingsavdelning jobbat med förbättringar som kanske inte märks så mycket på ytan men som höjer prestanda och säkerhet i avtalstjänsten och som lägger grunden för nya funktioner under 2016.

Nya snabbare servrar

Du kanske har märkt att det numer går snabbare att använda avtala.se? Det är för att vi har gjort flera systemuppdateringar bakom kulisserna, bl.a nya servrar med SSD-lagring. Vi har även gjort saker som kanske inte märks så mycket på utsidan men som höjer både säkerhet och förbättrar användarupplevelsen.

Nu när alla bakomliggande systemuppdateringar är genomförda kommer vi att fokusera utvecklingen på nya och uppdaterade funktioner som syns lite mer på ytan. Vi har flera nya funktioner på gång som vi tror att ni kommer att gilla. Men det berättar vi mer om först i nästa nyhetsbrev.

Noterat

Många är konsulterna som arbetar för att hjälpa till med den administrativa bördan.

Kvitton ska redovisas, körda mil ska räknas, fakturor ska attesteras och allt ska sparas i pärmar i många år.

Läs detta blogginlägg från Karlöf Consulting om administrativ effektivitet.