Avtalsnyheter #1 2015

Fantastiska förbättringar!

I vanliga fall uppgraderar vi tjänsten avtala.se med förbättringar och nya funktioner i slutet av varje månad. Men den här gången har vi något stort på gång… Vår utvecklingsavdelning har jobbat hårt hela hösten med några stora nyheter i avtala.se som vi hoppas att ni kommer att gilla.

Nästa uppgradering av avtala.se sker i slutet av januari, närmare bestämt helgen den 31/1-1/2. Nedan beskriver vi några av förändringarna, som även lägger grunden för ytterligare ny funktionalitet under 2015.

Meddelande om notering

När någon skriver en notering eller kommenterar ett avtal kommer du som avtalsansvarig att kunna få ett mail skickat till dig. På så sätt få du hela tiden information om vad som händer med dina avtal, utan att du aktivt behöver logga in för att kontrollera.

Flera avtalskontakter

Den största förändringen i denna version är att det nu går att knyta obegränsat antal kontakter till ett avtal. Tidigare gick det bara att koppla två par (företag/person) = fyra kontakter till ett avtal. Det blir också enklare att registrera fler kontaktuppgifter (adress, telefon) direkt då avtalet nyregistreras. Tidigare var man tvungen att hoppa till kontaktbilden för att fylla på dessa uppgifter. Nu hanteras det smidigt i avtalsbilden.

Fler personer kan få påminnelser

I och med att vi ändrat så att man kan ha många kontakter knutna till avtalet så blir det nu även möjligt att koppla flera användare/kollegor till avtalet. Dessa personer kan även få avtalspåminnelser. Tidigare var det bara en person (avtalsansvarig) som fick påminnelsemail.

Kopiera avtal till annan vy

En ny funktion gör det enkelt att kopiera ett avtal från en vy till en annan. Det låter kanske enkelt men är mycket komplicerat eftersom ett avtal innehåller kopplingar till andra moduler (kontakter, dokument, aktiviteter, m.m.). Vid kopiering får du därför möjlighet att välja hur mycket information som ska kopieras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *